Bamboe mag weer! 0

Ik weet nog wel dat mijn oma en zelfs mijn ouders vroeger veel rotan in huis hadden. Toen der tijd hip, daarna oubollig en nu weer hip!

Bamboe is eigenlijk een heel mooi natuurlijk product gemaakt van de lianen van de bamboe, ook wel rotan genaamd.Het straalt iets tropisch, iets warms uit. Ik vind het iets gezelligs hebben. Een rotan item in een nieuw vintage-industrieel huis misstaat dus zeker niet!!

En natuurlijk heb ik een heel leuk stoeltje op de kop weten te tikken, verfje erover ( nog niet helemaal klaar..) schapenvachten erop, en klaar met mijn hippe stoel…wie weet, voor in de woon-, slaap-, of hobbykamer?

Er zijn tegenwoordig veel nieuwe items op de markt, van fiets, tot banken tot lampen. Zoek zelf een leuk item uit voor in je huis!

Ik zeg, bamboe is weer hip! Doe je mee?

Veel liefde, Pris

IMG_0673

IMG_0675