De monnik die zijn Ferrari verkocht 0

Is het bezit van een Ferrari het bewijs dat men geslaagd is in het leven?

Ik ga nog even door op mijn vorige post, waarbij ik het boek van Robin Sharma aanmoedigde als boek voor Managers.

Ook dit boek wil ik jullie niet onthouden. Dit keer ook een spiritueel boek over leiderschap maar vooral over een zoektocht naar jezelf. Het is een prachtige fabel over het vervullen van je dromen en het bereiken van je bestemming. Kort gesteld gaat het over een zakenman met veel geld. Op een dag krijgt hij een hartaanval en na een lang herstel laat hij alles achter zich en vertrekt naar India, de Himalaya, waarin hij wijze levenslessen tegen komt. De luxe laat hij achter zich, maar ook de oppervlakkige levensstijl die hij eerst had.  Klinkt super cliché maar wel gemeend.

Het boek is een snelle weg lezer, vol oneliners, veel herkenbaarheid, back to earth in een paar uurtjes tijd. Een heerlijk verlichtend en inspirerend boek. Het geeft je veel tips, en inspiratie om even stil te staan en na te denken. Het helpt je op weg, zowel zakelijk als spiritueel. Ik heb ervan geleerd. En worstel nog steeds met de toepassingen. Maar ik doe mijn best.

Enne, ik heb het boek hier liggen, en al menig maal uitgeleend, dus wie wil!? Het kan! Met alle liefde! Ik heb geen Ferrari, maar geef jou misschien wel inzicht, dat is pas rijkdom toch? Laat je ook even weten wat je van het boek vond? Natuurlijk kun je het boek ook kopen voor een klein prijsje.

Veel liefde, Pris

robin