De vicieuze cirkel 0

Als ik blijf kijken
zoals ik altijd heb gekeken
blijf ik denken
zoals ik altijd heb gedacht.

Als ik blijf denken
zoals ik altijd heb gedacht
blijf ik geloven
zoals ik altijd heb geloofd.

Als ik blijf geloven
zoals ik altijd heb geloofd
blijf ik doen
zoals ik altijd heb gedaan.

Als ik blijf doen
zoals ik altijd heb gedaan
blijft mij overkomen
wat mij altijd overkomt.

Maar als ik nu mijn ogen sluit
en mijn ware zelf voel van binnen
dan kom ik deze cirkel uit
en kan ik steeds opnieuw beginnen.

(auteur onbekend)

Nadenkertje he?

Ik vind hem prachtig. Ik kreeg hem ooit te horen van iemand en het blijft mij uitnodigen tot nadenken. Het gaat over het anders leren denken, voelen, kijken en doen. Het doorbreken van je eigen visieuce cirkel. Want wat als jou telkens hetzelfde blijft overkomen? ligt dat aan de ander? of ga je het zelf proberen te doorbreken? met jezelf aan de slag?

Hopelijk geeft het jou inspiratie op deze zonnige zaterdag! Geniet ervan!

Veel liefde,

Prisca

afbeelding1_hartje_simpel_lightbox