Dubbelfeest in huize PriMa! 3

Echt waar. Dubbel feest dit weekend. Want jullie zaten natuurlijk allemaal in spanning af te wachten wat wij nou met het huis gaan doen. En dat snap ik, want wat een dilemma was het. Een huis koop je niet zomaar… zeker wel voor 10 jaar.

De kogel is door de kerk

Boem. We hebben de knoop doorgehakt. We doen het gewoon! Waarom eigenlijk twijfel? Hoe vet is het project wel niet! Prijs-kwaliteit verhouding is top! De omgeving is groen, genoeg parkstranden, en perfecte bereikbaarheid. Wel 15 minuten verder van het centrum, maar oké, dan fietsen we iets verder. En we kwamen erachter dat de nachtbus echt 1 minuut van ONS jaja, ONS huis is…

Daarnaast duurt het nog een jaar voordat het project af is….dus nog een jaar om de wilde haren in oost te verliezen voordat we burgerlijk gaan doen… ahum…

De kavels zijn inmiddels bijna allemaal verkocht. Op nog 1 kavel na. Laat dat nou net onze toekomstige buren zijn. Erg spannend nog wat voor huis hiernaast gebouwd gaat worden. Ik hoop een 2-laags. Anders staan wij met ons huisje tussen al die grote huizen… toch wel sneu… het onderschoven pandjes-idee, haha. Of lijkt je huis veel meer waard naast duurdere huizen?

Capture

En wil je nou bij ons om de hoek komen wonen? Er starten namelijk in Januari veel nieuwe projecten bij ons in de buurt. Zoals Hollandpark in Diemen-zuid. Hier gaan ze een geheel nieuw-Amsterdamse grachtengordel bouwen, met cafés, restaurantjes en 3000 appartementen in grachten panden. Of anders Woneninemerald, iets goedkopere huizen, maar ook een compleet nieuwe wijk op een steenworp afstand van ons stulpje.

Maar er is nog meer!

Want mijn wederhelftje was ook nog eens jarig dit weekend. Ook dat moet gevierd worden. En eigenlijk verdient hij ook wel een ode. En een dikke zoen. Want hij is de liefste jongen die ik ken.

En dat weet hij. Want ik heb hem verrast met een mooi gedicht. Die ik lekker niet ga verklappen, haha. Na een familyfeestje zaterdagavond, en om 12 uur de champagne open knallend, hebben we zondag nog even heerlijk ontbeten (uhm… om 15.00.) bij de Bagels & Beans (en vooruit, omdat het feest is een brownie). Ik hou van de Bagels & Beans, alles is daar prima, en gezellig. Een niks moetje, en alles magje. Oeffff…hopelijk ook ergens in de buurt waar we straks gaan wonen!

IMG_0963

Nou,

Wij gaan nu door de malle molen van banken, hypotheken, rente’s en inrichting. En ik hou jullie natuurlijk op de hoogte, zeker ook omdat ik jullie nodig heb! Al het advies is welkom. =)

Veel liefde, Pris