Extra lang shoppen 0

Ik ben jullie weer een update verschuldig over de voortgang van ons huis!

Hoewel er helaas niet veel nieuws te vertellen valt, want blijkbaar is het normaal dat een nieuwbouwproject standaard een half jaar vertraging op loopt….ah, dooie mus.

Status van nu:

status drostenburg

Zoals je ziet; niets veranderd ten opzichte van 3 maanden gelden. Lekker bezig!

Vol enthousiamse hebben wij natuurlijk deze stap gezet, de offertes zijn met de welbekende gladde praatjes ondertekend. En nu is het wachten…en wachten…en wachten.

Onze fase is inmiddels uitverkocht. Tenminste, dat wordt gezegd. Maar tegelijkertijd staan er nog twee huizen in optie en twee onder voorbehoud. Snap jij het? Maar wachten loont zeggen ze wel eens. Want ja, een nieuwbouw huis heeft wat mij betreft vele voordelen omdat er niet teveel meer verbouwd hoeft te worden, alles voldoet aan de laatste eisen, en het huis is energiezuinig (ook wel A+++). Als ik wel eens (ja, héél soms) kijk naar ‘help, mijn mijn is klusser’ krijg ik het Spaans benauwd. Dat is dus echt niks voor mij. En daarnaast heb ik het altijd koud. Dus een huis met tocht maakt van mij een lopende fleecedeken. Of toch maar emigreren naar Thailand?

De oplevering staat ergens gepland in het tweede kwartaal van 2016. Dat kan dus ook ergens in mei zijn. En dat klinkt ver weg, maar wie weet is het ook ergens goed voor. Als we wel eens in een woonboulevard lopen ( ik zeg wel eens…) want ook dit stellen we telkens uit (man lief vindt van niet..haha). Even tussendoor, maar het verschil tussen ons is vooral dat hij alleen naar de woonboulevard wilt met een doel. Dus het eerste wat er aan mij gevraagd wordt is, oke, prima, de woonboulevard, wat is het doel, wat gaan we kopen?! En ja…hoe kan ik dat nou al van tevoren weten?! Ik ga nooit shoppen met een doel hoor, gewoon omdat ik het leuk vind om ideetjes op te doen? We moeten zoveel kopen! Maar nee, het is volgens hem onzin om te kijken zonder doel, want hij gaat ook niet shoppen zonder dat hij weet wat hij nodig heeft. Haha.

Maar dat is dus ook een probleem. Want er is zoveel. Overvloed. En wie zegt dat als ik nu iets koop dat ik dat over een jaar nog mooi vind? Ik snap mijn vriend ergens wel, van de zoveelste lamp waarbij ik zeg ‘ja, die vind ik wel mooi, maar nee, laten we toch maar even verder kijken.’wordt je ook hondsdol.

Eigenlijk een luxepositie. En stap voor stap komen we er wel.

Want hij is dan wel weer zo lief, dat hij alvast met een cadeau voor mijn 30e verjaardag aan kwam. Onze eerste item voor in onze slaapkamer, jawel ‘De Lamp’!

IMG_1690

En omdat we die zo mooi vinden hebben we de Marokkaanse lamp natuurlijk alvast opgehangen. Want een jaar in een doos op zolder, dat is ook zonde.

Sterker nog. We vonden de lamp zo mooi dat we gelijk een kleiner broertje hebben gekocht voor waarschijnlijk de badkamer!

IMG_1691

Mooi he die lampjes. Wat zal onze volgende aankoop moeten worden?

Veel liefde, Pris