Ik-doe-het-zelf! 0

Nu wij binnenkort (lees, een half jaar?) gaan verhuizen ben ik natuurlijk verslaafd geraakt aan Amsterdam Yard Sale en aan Marktplaats. Ik ben niet iemand die alles perse nieuw moet hebben, dus ik ben weer heerlijk aan het struinen….

En ik vind veel leuk, en hou van spulletjes, en tot ergernis van vriend lief, ook veel van meisjes spulletjes. Laatst dus een heel leuk schapenvacht op de kop weten te tikken, en jawel wat waxinelichthouders…haha (niet verder vertellen).

We waren het wel eens om een oude servieskast om te toveren tot iets hips. En dat laat ik mij geen 4 keer zeggen, dus ik tot in de late uurtjes een leuke, oude, op te knappen oer-lelijk bruine kast gevonden. En de beste man kwam hem nog bij mij thuis af leveren ook. Ze bestaan nog!

Een week later meteen een de slag. Eerst in de grondverf en daarna twee keer krijtverf (kleur clay). Krijtverf is een natuurproduct wat een erg matte ‘aardse’ look geeft. Zie onder het resultaat.

IMG_1756

IMG_1757

IMG_1767

IMG_1904

Wat vinden jullie? Een paar nieuwe deurknoppen en klaar! Het moet nog wel afgewerkt worden met een boenwas of vernis, maar dat komt later wel..

Helaas wel dat iedereen eerst begint over de whisky die er nu in staat en later zien.. “oh, hey, is dat ook een nieuwe kast?” ….agh… Er zitten maar drie warme dagen bloed zweet en tranen in… maar goed, er moet nou eenmaal een compromis worden gemaakt, haha!

Weten jullie nog leuke sites waar je kunt struinen?

Veel liefde en een fijne zondag!
Pris