Lullen als brugman.. 0

Ik heb het gedaan. Na maandenlang in keukenzaken te hebben gestruind, hebben we nu eindelijk een afspraak gemaakt bij de keukenboer. En nu begrijp ik eigenlijk pas de term ‘Lullen als Brugman…’.  Want van veel insiders hebben we te horen gekregen dat we ongeveer de helft van een keuken af kunnen lullen! de helft!? wow!

Maar hoe pak je dat dan aan? We hebben het eigenlijk gewoon expres een beetje uitgesteld. We weten heus wel wat we willen en mooi vinden hoor, maarja, hoe krijgen we het voor elkaar om de juiste prijs ervoor te krijgen?

De vorige keer dat we in een keukenwinkel stonden (en geholpen werden ), gooide ik af en toe een balletje op bij meneer de keukenboer.  ‘ik vind dit wel mooi…en dat..en ik wil een blad van 6 cm dik, en we willen een los gasfornuis (oké, geen borretti, die leek mij toch wat prijzig..maar een iets goedkopere?’ werd ik al aangestaard alsof ik de hoofdprijs vroeg. Overschat ik mezelf dan of onderschat hij ons?

Ik heb geen idee hè, ik kies gewoon wat ik mooi vind. Over de prijs valt te twisten (blijkbaar..)

Laten we gewoon een beetje casual gekleed die dag. Niet te heftig, maar lekker gewoon….wie weet helpt dat ook al! en vol overtuigingskracht, dat kunnen wij wel….
Over een paar weken een update over onze nieuwe keuken!

Alle tips zijn welkom, heel graag!

Veel liefde,

Pris