Mijn eerste blogpost! Gewoon… 8

foto gewoon prisca

En dit ben ik. Gewoon… Prisca ;-)

Om maar met de deur in huis te vallen, ik heb de titel zelf niet bedacht. Maar toen ik het hoorde dacht ik, ja! Niet verkeerd!  Een goede naam voor een nieuwe blog op het wijde web. Ik kan ook niet achterblijven  met een vriend in de online marketing en daarnaast heb ik vast wel het een en ander te vertellen…benieuwd?

GeWOON Prisca, zoals de titel al zegt, zal voornamelijk gaan over mijzelf, maar ook over wonen, samenwonen, interieurtips, lifestyle, gezondheid en vakanties. Dit alles vanuit mijn perspectief. En ik ben altijd zo benieuwd naar die van andere mensen! Dus laat vooral van jou horen!

Daarnaast hebben we ook nog het woord ‘Gewoon’  want ja, ik ben ook maar gewoontjes, niet interessanter en belangrijker dan andere mensen. Maar wel iemand die het leuk vind om open over alles te zijn en dit op het web te zetten. En wie weet, houden we  wel ‘gewoon’ van dezelfde dingen!

Oja, mijn naam is redelijk apart, dat wel… Je onthoudt het of je vergeet het, maar ‘gewoontjes’?

Het is natuurlijk niet heel interessant als ik nu vertel wie ik precies ben waar ik mij nu mee bezig hou en wat ik allemaal leuk vind want daar komen jullie tijdens het lezen vast wel achter de komende tijd, daarnaast leef ik best in het nu dus op dit moment kan ik je vertellen, dat ik in Amsterdam woon, mijn vriend heerlijk aan het kokkerellen is, er twee prachtige poezen op de bank liggen, en dit op een heerlijk luie regenachtige zaterdag na een avondje stappen, zo lekker ongedwongen, kaarsje aan, theetje, muziekje op de achtergrond, en oja..vergeet die dikke trui met warme sokken niet…

Veel liefde, Pris

prisca schrijf haar eerste blog