Nieuwe rubriek: een week uit mijn leven… 0

Een random week, week 50 om precies te zijn.

Want het leven is ook maar betrekkelijk. Soms sta je er niet eens bij stil wat voor veranderingen je soms meemaakt in een korte periode. Nu ik er toevallig even bij stil sta merk ik dat eigenlijk op…vast niet dat het iedere week zo is…of juist wel, maar laten we het normaal gesproken allemaal maar aan ons voorbij gaan. Terwijl het er even bij stil staan heel fijn kan zijn.
Vandaar eens in de zoveel tijd, een week uit mijn leven.

Ups en Downs

Een leven zonder downs, heeft geen ups, en zonder ups geen downs. Yin-Yang, alles in balans, zoals ze wel eens zeggen. Klopt dit eigenlijk wel? We kennen allemaal onze momenten dat alles minder lijkt dan het eigenlijk is, en deze momenten heb je denk ik ook nodig om weer het heerlijke van de mooie momenten mee te maken. En deze ook bewust mee te maken. Maar nu klink ik wel erg melo-dramatisch.

Ja, we starten de week met afhaal indiaans, gezien mijn wederhelft het hele weekend gewerkt heeft, en ik geen zin had om te koken, stond er een culinair hoogstandje bij ons op tafel. Heeerluk! ;)

IMG_1022 (1)

Maandag en dinsdag was een beetje stress op het werk. Naja, eigenlijk had ik die met mezelf. Want ik werd wakker met rode plekken in mijn gezicht (sexy), wat ik uiterst onaantrekkelijk vond en ik mezelf hierdoor het liefst in een doosje wilde stoppen, of een teletubbie pak aan, maar dan sta ik vast nog meer voor lul… ik heb mij vooral verstopt in mijn kantoor en een paar bezoekjes bij de dokter en cremetjes verder, is het redelijk onder controle. En iedereen maar tegen mij zeggen dat je er bijna niets van ziet; nou, ik geloof jullie niet hoor!

IMG_1027 (1)

Oja, en dan had ik woensdag ook nog eens een kerstborrel van werk, met dat hoofd. Gelukkig waren de lichten gedimd en deed mijn camouflage stift even wonderen. Want het mocht vooral de pret niet drukken natuurlijk…uhum..
Intussen ook afscheid genomen van mijn lieftallige collega-manager, die mij erg dierbaar is, en waar het contract helaas niet van verlengd is…

Donderdag had ik een cursus verzuim, in Utrecht. En yes, ik was op tijd, ook echt maar net. Ik zit bijna nooit meer in de trein, dus ik kon weer even ervaren hoe dat ook alweer was, in de ochtend, moe, veel mensen, druk perron, half op iemand anders zijn schoot zittend omdat het overvol is, en ja hoor, natuurlijk heeft er altijd iemand in mijn coupe om 9.00 trek in patat, onder het genot van een snoeiharde walkman. Corrigeer, iPhone. Nee hoor, normaal is treinreizen denk ik heuul leuk. Ik moet namelijk altijd door de regen op mijn fiets. En ik heb ook altijd tegenwind.

foto (3)

Enfin, de cursus was zeer leerzaam. Natuurlijk ben ik altijd de lul met rollenspellen spelen, dus meneer de trainer, Frank noemde ik hem maar even tijdens de cursus, heeft mij weer behoorlijk laten zweten. En terecht. Maar oohhwee als iemand zich ooit nog eens bij mij ziek meldt ;).

Vrijdag een heerlijke brunch met mijn lieve vriendinnetje, en heerlijk bij gekletst. Voornamelijk over tips betreft wonen en interieur. Want ja, de beste tips komen bij je vriendjes vandaan.

foto (4)

In de avond nog even een dansje gewaagd in de Melkweg @ 90’now! Eigenlijk voelde ik mij niet heel lekker maar toch maar even de welbekende ‘schoudertjes-er-onder’en best nog een leuke avond gehad. Af en toe, is de Melkweg best leuk, stiekem vind ik 90’s, 80’s of Singelfeestje best een dansje waard.

IMG_0827 (1)

Hoogtepuntjes

En we eindigen met het Hoogtepunt

#Contract#Huis gekocht#Eensgezinswoning#Blij#Burgerlijk

IMG_1047 (1)

Hoe was jou week? En sta je hier wel eens bij stil?

Veel liefde, Prisca