Onze virtuele keuken 2

Vreemd genoeg was ik toch wel een beetje zenuwachtig toen we door de deuren van Superkeukens liepen, laten we het euforisch noemen. Gek toch? Hoeveel keukens worden er wel niet verkocht op een dag. Zullen al die mensen zenuwachtig zijn? Een half uur te laat (keep the spirit alive!) stapten we binnen. Niet eens meteen een kopje koffie, niet eens meteen een goed-lachse charmeur. Maar lekker ‘gewoon’ en daar houden wij van. Opzich wisten wij enigszins wat we wilden, de kwestie lag hem alleen in al het goede bij elkaar zien te vinden qua smaak, en de niet te vergeten prijs. En dit lijkt allemaal een uurtje werk….

Bij binnenkomst was het meteen actie!

Zoiets gaat als volgt; Wat hebben jullie voor smaak, koken jullie veel? Wat voor kleur, greeploos of met?! Wat voor kraan, grote/kleine koelkast? Vierkante gootsteendrukker of rond (God, bestaat dat ook nog!?!), en tussendoor trakteerden we ons zelf maar eens op een kopje koffie en een beetje water….want mee- eten zit er bij deze keukenboer niet in. Een hoop informatie, een hoop praatjes, en een tollend hoofd later resulteerde dit na 5 uur in onze enige echte virtuele keuken.

Zo zie je maar, we kwamen alleen voor een 3D tekening. En eindigden natuurlijk met een ‘virtueel’ gekochte keuken. Met de nodige vraagtekens achteraf. Waren we niet te snel? Hebben we ons niet iets aan laten praten? De beste man leek wel zo transparant en echt van wanten te weten, maar is dat echt wel zo? Hadden we dit, hadden we dat….

Ik zeg: het beginners ik-koop-een-woning-dillema.

De keuken is precies zoals we voor ogen hadden

keuken

Nee, het is goed zo, we hebben precies wat we willen, voor ook nog eens de prijs die wij in ons hoofd hadden. Laten we proosten op onze tweede ‘grote mensen aankoop’. Want de keuken is toch wel het pronkstuk van het huis. En dat gaat het bij ons zeker worden!

Tijdens de WeBuildHomes bijeenkomst merkten we op dat wij de enige waren die al een ‘soort’ van keuken hebben, dit keer zijn we ‘gewoon’ op tijd! Wauw! (over de verdere bijeenkomst later meer!)

Wat vinden jullie van onze virtuele keuken? We gaan hem trouwens nog wel customizen want we konden nog niet over alles meteen beslissen (maar het meeste wel hoor! Haha ;) ). Want nemen we wel een spatbord achter het fornuis of niet, nemen we een apothekerskast of een ladekast. Het keukenblad klopt trouwens niet met de werkelijke kleur, die wordt lichter….tenminste we zijn daar nog niet over uit. Wat we wel weten is dat het keukenblad 6 cm dik van keramiek wordt, dat we een grote koelkast nemen, een extra lage plint, alles greep loos, een losstaand gasfornuis (anders dan het plaatje, de grootste wens van mijn wederhelft), een vaatwasser en de niet te vergeten vierkante spoelbak EN vierkante gootsteendrukker (Jaja..alles tot in de puntjes…).

Veel liefde,

Pris

keuken1