Stand van zaken- What’s going on… 0

Zo. De feestdagen zijn weer achter de rug. De winter gaat nu echt beginnen, en over 2 maanden gaat de klok weer vooruit. Januari en Februari vind ik nooit zulke interessante maanden. Ik hou niet zo van de donkere dagen, geef mij maar iedere dag de zon, en gezellige mensen op straat!

Ongetwijfeld gaan deze maanden snel, want ik denk dat we Maart wel gaan halen qua oplevering van ons huis. Over anderhalve week hebben we al de in-meting! De keuken, kozijnen, eventuele verbouwing kunnen we doornemen en opmeten. Maar….het mooiste is natuurlijk dat we dan eindelijk in het ECHT in ons huis staan. Tot nu toe is alles een beetje gissen vanaf het plaatje.

Ik probeer te genieten van wat er komen gaat maar ik vind het allemaal erg spannend, wordt er af en toe heel onrustig en uiterst irritant van (denk ik!) Herkennen jullie dit ook?!

Ik zit namelijk echt niet stil

Het is zelfs zo erg dat ik de laatste tijd allemaal korting bonnetjes her en der verzamel en mij zelfs heb ingeschreven voor een klantenkaart voor de Praxis en Gamma. Die ‘passen’ zo heerlijk naast mijn voordeel pas van de IKEA, de tuinen en body shop. Mijn portemonnee puilt echt uit, en nee, niet van het geld. Waar ik op dit moment mee aan het smijten ben, want ja, een betonnen vloer voelt ook niet zo lekker als je je bed uit stapt.

Een koopjesjager

Alles bekijk ik op internet, of ik struin alle blaadjes af..zoals een echte koopjesjager betaamt. En met resultaat, want zo eind december zijn er leuke acties geweest wat al geresulteerd heeft in een mooie vloer voor boven, een offerte voor de vloer beneden, een douchewand, verf..

Over verf gesproken, hoeveel zal je nodig hebben voor een huis van 105 m2? Wij waren dus laatst bij de overburen van Fase 1 (jaja, die zitten er wel al lekker warmpjes bij) wat onwijs leuk was, maar  die hebben dus 10 potten van 10 liter in hun huis zitten. My god!? Hoezo?! Naja, er is daar wat mis gegaan met zuigende beton muren, dus dat gaat bij ons hopelijk niet gebeuren. We kiezen dus toch maar eerst voor glasweefsel, en daarna hopelijk 1 hooguit 2 keer verven.

Ik de volgende dag wel nog maar een 10 liter pot MONODEK halen, wat het aantal nu op 4 brengt. Hopelijk doet de naam van de verf zijn eer aan.

Bizar ook gewoon in hoeveel winkels de prijzen van producten zo verschillen. Echt een tip om eerst op Internet te kijken voor je iets koopt. Een ondervloer speciaal voor vloerverwarming is bij de Praxis gewoon 3 x, ja 3 x zo duur als op Internet. En dan echt exact dezelfde. En weet je waar? Bij Bol.com. Haha!

We zijn er trouwens ook over uit welke (linnen!) gordijnen we nemen. Trots! over twee weken bestellen!

Zullen we volgende keer foto’s hebben met ons in het huis? Wie weet :D

Veel liefde,

Pris