Think big, act small… 1

Over burgerlijk gesproken. Ik durf het bijna niet te zeggen…

Maarja, nu wij een grote-mensen-huis gaan kopen met drie kamers, en het een kaal huis is als wij erin komen, hebben wij natuurlijk ook inrichting nodig. Opzich.

Met een echte grote-mensen-keuken en een mooie strakke vloer. Wauw! Ik had hier altijd wel fantasieën over. Ja toch? Nu waren mijn fantasieën af en toe wat buitensporig. Tenminste, daar kwam ik eigenlijk dit weekend pas achter. Namelijk  toen ik alle prijzen zag. Maar goed, Think big, zeggen ze wel eens. En blijkbaar, helaas….heb ook ik, maar niet alleen ik hoor, maar ook mijn wederhelftje, een wat buitensporig dure smaak.

Belachelijk eigenlijk. En ook nooit geweten dat er kranen bestaan van 800 euro. En ik die natuurlijk mooi vind. Oké, Think big, act small…iets meer van toepassing…

We waren dus te vinden op de woonboulevard, ahum…

Want ja, wat doe je anders op een druilerige zondag? Naast uitslapen leek het ons een goed idee om alvast ideeën op te op de woonboulevard. Gewoon even nonchalant wat winkels in en uit, en af en toe heel bedenkelijk en intelligent tegelijk een blik op iets werpen. En dat goed of afkeuren. En er dan ook nog hetzelfde over denken. Dat is al een attractie opzich.

Het grappige is altijd dat ik vaak benieuwd ben of winkelpersoneel ons echt serieus gaat aanspreken in een keuken-/woonzaak. Soms wordt je namelijk niet aangesproken, dan weet je gewoon dat je blijkbaar niet bij de betreffende doelgroep hoort, en is dat dan een domper of juist niet? Denken jullie dat ook wel eens? Hetzelfde of je aangesproken wordt op straat door een sales-ventje die je weer een zogenaamde gratis krant wilt aansmeren. Wat als hij iedereen aanspreekt en jou laat lopen? Denk je daar dan iets bij? Wat zegt uiterlijk en kleding over mensen?

Enfin, dat soort vraagstukken houden mij soms bezig, en is nu even niet van toepassing.

Think Wood!

Al slenterend door de woonboulevard hebben we gelukkig wel wat ideeën kunnen verzamelen. En niet dat we geheel op dezelfde lijn liggen…nee. Maar goed. Wie wel? We hebben in ieder geval bedacht, dat manlief een hoop zelf gaat maken, van hout, veel hout, want in onze waarschijnlijk moderne, strakke woonkamer hebben we iets levendigs nodig; hout!

En laten we nou deze vette kast tegengekomen zijn:

IMG_0961

Hup, foto maken, en zelf aan de slag; think big! En nee: we hebben de foto niet genomen voor de overdreven collectie Tony Chocolonely ^_^.

Vet toch! Wat vind jij? Nog leuke tips voor houten meubels? Verder dan dit zijn we nog niet gekomen, maar oké, we hebben nog tijd! Nja, niet verder? We kwamen nog wel iets anders moois tegen:

marcs lievelings

Ja hoor, de tijd is daar, wij zitten iedere maand wel een keer in de woonboulevard…

Iemand nog tips voor leuke woonwinkels?

Veel liefde, Pris