Up UP uP date! 0

Ik krijg nu al vragen of ons huis al bijna af is, dus een Up UP uPdate is wel nodig.

Want al wil ik het liefste zeggen dat we morgen al kunnen pakken, wat helaas niet het geval is (maar we houden de moed erin!, haha)

De bouw van Fase 1 is inmiddels gestart. Deze zijn rond kerst klaar denk ik. Voor ons natuurlijk erg leuk om al langs te fietsen en de vorderingen te zien. Het is nu geen brak liggend terrein meer maar er gebeurt nu eindelijk wat. De omgevingsvergunningen van onze fase, Fase 2, zijn nu in omloop. Wat inhoudt dat het ergens op een hele hoge stapel op een bureau van een ambtenaar ligt. Die op dit moment uitgebreid van zijn vakantie gaat genieten en hier over 6 weken ergens een blik op gaat werpen.

Nu verwacht ik niet dat ze hier heel moeilijk over gaan doen gezien Fase 1 al volop bezig is, maar toch, de stille hoop is natuurlijk dat het gewoon even een beetje opschiet.

Pas als de omgevingsvergunningen binnen zijn (lees, over 8 weken?) zitten mijn wederhelft en ik bij de notaris om alles af te tikken.

Start bouw gaat dan als het goed is 1 november plaats vinden. Man man…dat is nog een kleine 1,2,3,4 maanden? Dan hopen op een niet al te heftige winter, en dan….als het goed is….genieten we volgend jaar zomer in onze tuin van de heerlijke Nederlandse zon. Sounds good ha? Maar nog wel een beetje ver weg.

Om wel alvast een beeld te schetsen van Fase 1 en 2, zie hieronder de huizen die gebouwd gaan worden. Vet! Zelfs de buren leren we al kennen via de Facebookgroep, erg leuk om te zien dat er allemaal jonge mensen (like us ;) gaan wonen.
Drostenburg fase 2 sold out
Ik werd dit weekend wel gek van onze keuken die (de keukenkastjes) veel te vol zijn, dus ik ben maar alvast gaan inpakken, haha, beter goed voorbereid, dan half werk.

op-t-gemakkieWe hebben in ieder geval een lange lange aanloop, dus alles kan op het gemakkie. En daar houden wij van. Dus ruim de tijd om alles voor te bereiden, te kopen, te sparen, in te pakken….

En, we dachten toch ook maar even op vakantie te gaan in september, gezien het volgend jaar denk ik niet gaat lukken en we nu nog tijd zat hebben. Heerlijk voordeel! Dus….. Iemand tips, niet te duur, maar wel lekker warm?

Veel liefde, Pris